50è aniversari de la Biblioteca

Enguany la Biblioteca d'Albesa fa 50 anys i, per aquest mateix motiu, hem previst tot un seguit d'actuacions i activitats que serveixin per dignificar i posar en valor la nostra biblioteca i que facin que la tinguem present durant tot aquest any com un referent cultural i dinamitzador del nostre poble. Estem de cel·lebració!

 

És per això que aquest 17 de febrer de 2017 s'ha dut a terme l'acte de presentació de la remodelació de la biblioteca i dels actes del 50è aniversari. Ens van acompanyar el Dr. dels SSTT de Cultura a Lleida Sr. Josep Borrell i la directora del centre coordinador de biblioteques, la Sra. Nati Moncasi.

 

La primera actuació ha estat posar-li un nom que la defineixi i la singularitzi. Escoltada l'opinió de gent del món bibliotecari i, per acord unànime del ple de l'ajuntament d'Albesa, es va convenir donar-li el nom de Biblioteca Fermí Palau, en record i commemoració del reconegut poeta fill d'Albesa. Amb aquest motiu, l'infografista albesà Josep Pulido ha creat el logo nou de la biblioteca.

 

 

Així mateix, s'ha fet una remodelació de la Biblioteca per millorar-li l'aspecte interior i exterior. A la zona infantil, s'estrenen les il·lustracions pintades a les parets de la Laia Hospital. També es va repartir el nou punt de llibre de la biblioteca. Si el voleu i no vau poder assistir a l'acte, el podeu passar a recollir per la mateixa biblioteca o bé per l'ajuntament.

 

Durant l'esdeveniment, Josep Borrell i Nati Moncasi van entregar a l'Ajuntament d'Albesa dos documents: l'aprovació a Albesa d'una Biblioteca Pública on hi consta la dotació amb llibres i les condicions que ha de complir el local, i l'acta de traspàs de la Biblioteca d'Albesa, del Servicio de Documentación Nacional a la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Els actes previstos per aquest any 2017 son xerrades d'autors/es, conferències, tallers, contacontes infantils i per adults, exposicions, concursos, bibliopiscines, recull de paraules i expressions "aubesanes", receptari de plats a "l'aubesana" i la novel·la viatgera. Més endavant, us anirem informant de les diferents activitats a través d'aquest mateix web, la nostra pàgina de Facebook i també l'Ebando.

 

Si voleu saber més sobre aquest esdeveniment, podeu donar un cop d'ull a les diferents notícies que han difós els mitjans de comunicació Emun FM, el diari digital Set Accents i l'Hola Lleida. A més, a continuació us deixem una galería amb més imatges sobre l'esdeveniment.

 

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.