SUSPENSIÓ D'ACTES D'ALBESA - PREVENCIÓ CORONAVIRUS

Seguint les instruccions marcades pel Govern de la Generalitat, l’ajuntament d’Albesa pren les següents mesures preventives per tal de frenar la proliferació del virus SARS-CoV 2 (Coronavirus):

 

1.       S’ajornen tots els actes de la Festa de Sant Josep previstos pels dia 19, 20, 21 i 22.

 

2.       S’ajornen tots els actes de l’agenda cultural i esportiva previstos per aquest mes de març, i que organitza l’Ajuntament:

2.1)    19 març.- Inauguració Sala annexa al Centre Cívic i Homenatge pòstum a Victorina Vila Badia.

2.2)    19 març.-Dia mundial de la poesia.

2.3)    28 març.- Xerrada col·loqui “El Donzell d’Albesa” Enigmes de les càntiques 146 i 382 del rei Alfons X “El Savi”. La importància d’Albesa al Segle XIII.

          -Les Entitats d’Albesa, informaran en breu, les mesures a adoptar respecte les activitats que organitzen i gestionen.

          -Inicialment, la llar de jubilats romandrà tancada, i es suspendran aquelles activitats gestionades per la llar.

          -El ball dels diumenges al Centre Cívic queda suspès.

 

El C.F. Albesa, davant del comunicat de la FCF sobre les actuacions del brot del Coronavirus, acordant la suspensió de tota activitat federativa i de totes les competicions organitzades per la mateixa FCF, durant les properes dues setmanes, informa que queda ajornat el Partit de Futbol previst pel 15 de març a Albesa.

 

Lamentem les molèsties que es puguin ocasionar en prendre aquesta mesura, però pensem que s’ha d’afavorir tant com es pugui la possible protecció de la població.

 

Respecte altres serveis que gestiona l’Ajuntament, com la Llar d’Infants i la Biblioteca, seguirem les directrius del Departament d’Educació. Tanmateix, tots i totes,  ens hem d’anar preparant per unes mesures més restrictives.

Les mesures entren en vigor aquesta tarda i per un període de 15 dies, que pot ser prorrogat en funció de l’evolució de la situació.

 

En cas de qualsevol dubte, cal consultar el web Canal Salut o trucar al 061. També recordem que es pot trucar a l’atenció primària per qualsevol dubte i pel que fa a emergències greus i de risc vital, el telèfon recomanable és el 112.

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.