3a fase concurs de lectura en veu alta - Emun FM Ràdio

A EMUN FM Ràdio han sortit de la peixera per a fer arribar la ràdio als alumnes de 4t de la ESO de les cinc escoles dels municipis d’EMUN. Com? Doncs a través de la segona edició del Concurs de Lectura en Veu Alta organitzat per EMUN FM Ràdio i les Biblioteques d’Albesa, Alguaire i Almenar. Més de 150 alumnes han participat en l’edició d’enguany del taller de lectura en veu alta. L’alumnat elegeix els vuit lectors que volen que els representin, i l’equip educatiu n’elegeix els quatre finalistes que enregistraran els poemes d’una tirada i sense la possibilitat d’editar-ne el so.

 

En aquest enllaç teniu disponible les 5 lectures, https://www.emunfmradio.cat/#!/news/id/emunfmradio_news_197  

 

 

 

El proper divendres dia 6 s’anunciaran els guanyadors! 

 

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.