#Thoestasperdent - Campanya de promoció per l'esport femení

 

Des de l'Institut Català de les Dones i l'Ajuntament d'Albesa volem impulsar la campanya #Thoestasperdent "Si no veus esport femení t'estàs perdent la meitat de l'espectacle" per promocionar i visibilitzar l'esport femení als mitjans de comunicació.

L'objectiu és promoure que les dones del món de l'esport tinguin una presència normalitzada als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l'esport femení i posicionar-lo com un contingut d'interès i capaç d'atraure grans audiències.

#Thoestasperdent consta d'un espot de televisió, una falca de ràdio i diverses càpsules audiovisuals per a la televisió i les xarxes socials protagonitzades per cinc esportistes catalanes de màxim nivell: Mireia Belmonte, Laia Sanz, Alexia Putellas, Laia Palau i Maria Vicente.

Trobareu més informació a la web www.thoestasperdent.cat/

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.