VOTACIÓ PEL CANVI D’UBICACIÓ DE LA PARADA DE TRANSPORT PÚBLIC I TRANSPORT ESCOLAR

Abans d’entrar a l’anàlisi dels resultats, agrair a totes les persones que han mostrat interès en aquesta votació i han volgut aportar el seu punt de vista per, entre tots, intentar millorar el poble d’Albesa. 

Per altra part, volem recordar que aquesta votació es va fer degut als reiterats cops que va sortir el tema a debat. Sempre pensant en intentar minimitzar els perills que comporta la coincidència del cotxe de línia, el autobús escolar i la sortida i entrada dels nens i nenes a l’escola. 

El passat dijous 19 de desembre de 2019 es van recomptar 133 vots de 1345 possibles, 93 vots pel No, 28 vots pel Sí i 12 vots pel Sí però només per al transport escolar, donant així a conèixer el desig dels participants de no canviar d’ubicació la parada del transport públic i escolar.  

Els resultats d’aquesta votació es resumeixen en la taula i els gràfics següents;

 

Taula 1, gràfic 1: Votació segons el cens poblacional. Està d’acord en canviar d’ubicació el transport públic i escolar? 

La participació real de la votació ha estat d’un 9,89% de la població.

 

Taula 2, gràfic 2: Votació segons la participació. Està d’acord en canviar d’ubicació el transport públic i escolar? 

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.