SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

                                                                                                                       

Del 16 al 22 de setembre de 2019.

  

En motiu de la #mobilitat2019 i per tal de facilitar formes més netes i saludables de desplaçar-nos per poble, durant la propera setmana s´ habilitaran diferents zones per a l´ aparcament de bicicletes i patinets.                                         

 

Així mateix, a la biblioteca Fermí Palau, a la Llar de Jubilats i a l´ Ajuntament trobareu fulletons informatius del Sistema Tarifari Integrat de l ´ ATM de Lleida.

 

Us animem també a participar del concurs fotogràfic de la Setmana de la Mobilitat de l'ATM de l'Àrea de Lleida. Consisteix en la publicació de fotografies a la xarxa Instagram amb l’etiqueta #mobilitat2019_ATMlleida, o enviant la fotografia per correu electrònic a comunicacio@atmlleida.cat, fins al 30 de setembre. Les imatges han de ser sobre mobilitat sostenible per a participar en el sorteig de 4 paquets familiars per a 2 adults i 2 nens per viatjar el 14 d’octubre de 2019.

 

20 anys celebrant la mobilitat sostenible

 

Us animem a gaudir de la mobilitat sostenible, protegim el medi ambient i la nostra salut!   

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.