FESTA MAJOR 2019

JA TENIM AQUÍ EL PROGRAMA DE LES FESTES EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE L´ ASSUMPCIÓ I SANT ROC 2019. Cliqueu la imatge per obrir-lo.

 

Per aquestes contrades, per hom es conegut i dit que els aubesans i aubesanes som un poble molt treballador, hospitalari i especial. A fe de Déu, que aquesta afirmació és certa si considerem que la Festa Major coincideix amb el punt àlgid de la feina de la nostra pagesia, autèntic motor social i econòmic del poble.

 

La nostra Festa Major es caracteritza per l´ agermanament de tots i totes, pel retrobament amb la gent que va marxar pels diferents avatars del destí, per compartir bons moments amb familiars i amics al voltant de taules plenes de deliciosos àpats, trets del calaix dels secrets de les padrines. 

En aquests dies festius ens venen records molt bonics i entranyables del nostre passat, de vivències amb familiars, amics i amigues que hi són o que per desgràcia ja no estan amb nosaltres. 

 

Records com "la baixada en barca per la segla i galletada", la baixada per la costa amb "els cotxes esbojarrats", el ball de vermut del migdia, el concurs de cervesa...Encenem la flama de l´ amistat i ens predisposem a la consideració, el respecte i gaudiment de la Festa amb el nostre veïnat. Deixem-nos portar per aquests sentiments positius, d´ arrelament als nostres i a la nostra terra. Així doncs, gaudim tots junts d´ una Festa Major feliç i en pau. 

 

Des de la Casa de la Vila us volem desitjar uns dies plens de joia, que participeu grans i petits de les activitats programades. També, us volem animar a engalanar els carrers del poble, a decorar els balcons amb la nostra bandera. Desitgem que la Festa Major sigui un punt de trobada entre les diferents generacions: petits, joves i grans, un esdeveniment de convivència i una oportunitat per fer poble. 

 

Així mateix, volem donar les gràcies a totes les entitats, associacions i col.laboradors sense els quals la Festa Major no seria el mateix. 

 

Finalment, un record i un desig de llibertat per a totes aquelles persones que es troben empresonades o lluny de la seva terra i gent, i donada la seva situació processal i penal no poden gaudir de la seva Festa Major. 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.