L’escola Àlber d’Albesa comença una remodelació d’emergència per adequar el centre a uns mínims de seguretat per al curs vinent

El Departament d'educació finançarà i executarà obres de millora a l'escola amb un pressupost de gairebé 40.000€.

 

Les obres de millora a l'escola Àlber d'Albesa està previst que s'enllesteixin abans de l'inici de curs per poder garantir l'entrada de l'alumnat. L'objectiu d'aquestes actuacions implica cobrir les necessitats més urgents que presenta l'edifici escolar, fins que el municipi no compti amb un nou centre educatiu. Per altra banda, les millores d'urgència també pretenen comptar amb un entorn escolar més segur i funcional en el qual tant l'alumnat com l'equip docent puguin conviure dia a dia amb totes les garanties.

 

Les actuacions consistiran en la reparació d’algunes de les finestres i les portes, la renovació dels banys i la millora el paviment de la vorera i el pati. Entre altres actuacions, també està revist habilitar un espai perquè els mestres puguin guardar el material docent.

 

L'escola actual d'Albesa, construïda als anys 50, presenta importants problemes d'estructura, una notable manca d'espai i l'existència de mòduls prefabricats, característiques que, segons han assegurat fonts del Departament d'Ensenyament, fan que sigui una de les noves construccions escolar a prioritzar.

 

L'AMPA, professat i veïns, han realitzat diferents actuacions reivindicant una escola digna i segura per als 126 alumnes amb què ha comptat el centre enguany. Una de les accions va ser enregistrar un Lipdup per reivindicar la construcció de la nova escola, unes demandes amb les quals conviuen els veïns i veïnes del poble des de fa una quinzena d'anys.

 

Enllaç al libdub: https://youtu.be/Axhmb4HaJ5k

L'Ajuntament d'Albesa, per la seva banda, ha assegurat que, juntament amb l'AMPA, equip docent i veïns i veïnes del municipi, continuaran lluitant, d'una manera conjunta, per la construcció d'un nou equipament escolar al poble com més aviat millor.

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.