Instal·lada una minideixalleria

 

En la cruïlla del C/ La creu i el C/d'Algerri s'ha instal·lat una minideixalleria. Es tracta d'una peça de mobiliari urbà pensada per facilitar el reciclatge dels residus especials de meda petita. Això permet no haver de desplaçar-se expressament  a la deixalleria comarcal per anar a deixar aquests petits objectes.

Hi ha 6 boques:

- Una per a cartutxos de tinta i tòners d'impressora.

- Una per piles botó.

- Una per bateries de mida petita, acumuladors i piles  recarregables.

- Una per bombetes incandescents i per bombetes halògenes.

- Un per bombetes de baix consum i bombetes LED.

- Dues boques per comandaments a distància, càmeres i videocàmeres, telèfons mòbils inalàmbrics i fixes, per petits aparells d'informàtica (ratolí, rellotges, calculadores, ...) i, també, per aparells elèctrics, electrònics i de petit tamanys.

 

Confiem que aquesta iniciativa contribuirà a incrementar el reciclatge i la salut del medi ambient del nostre entorn.

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.