L’Ajuntament d’Albesa ha fet l'ampliació de la línia elèctrica i ha instal·lat una estació transformadora per a les noves escoles i el poliesportiu, amb l'ajut de la Diputació de Lleida gràcies al Pla Extraordinari d’Inversions Locals 2017 i 2018.

 

L’Ajuntament d’Albesa ha executat l’actuació:“Ampliació de la línia de mitja i baixa tensió i instal·lació d'una estació transformadora per a nous subministraments elèctrics municipals a Albesa” amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, dins la línia d’ajuts: Pla Extraordinari d’Inversions Locals de la Diputació de Lleida 2017 i 2018 (Pla de Reforç Municipal).

Aquesta estació transformadora permetrà el subministrament energètic a les noves escoles i al pavelló poliesportiu, així com també a tot el sector.

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.