Èxit total de la Comarkalada gràcies a l'esforç dels joves i el suport del poble.

 

 

 

La Comarkalada 2018 ha resultat un èxit de participació i un èxit col·lectiu.

Una organització molt meticulosa i una gran difusió avalada per la participació dels joves de la Noguera durant anys, ha permès que la Comarkalada 2018 feta a Albesa hagi esdevingut un èxit total. Així ho han reconegut per les pròpies institucions i entitats organitzadores. 

Aquest èxit hagués estat impossible sense la implicació directa del grup de joves "La veu del Jovent" d'Albesa que han estat capaços d'acceptar el repte i d'organitzar l'esdeveniment a la perfecció. Així mateix, han estat capaços d'implicar i fer col·laborar a tot el poble. L'excel·lent resultat final ha fet que el nom d'Albesa hagi quedat en un lloc molt distingit i que, a partir d'ara, el nostre poble sigui el màxim referent en l'organització d'aquesta festa comarcal tan arrelada.

Cal agrair al Consell Comarcal de la Noguera el suport que ens ha donat i la confiança dipositada en el nostre poble encomanant-nos l'organització d'aquest esdeveniment. Així mateix, cal agrair a l'Agència catalana de la Joventut i a la Diputació de Lleida l'ajut que ens han atorgat.

Però, per sobre de tot, voldríem destacar la sort que té el poble d'Albesa de tenir un jovent tan participatiu i tan implicat. Són una garantia d'un futur ple d'esperança.

 

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.