Gran èxit del teatre, el sopar romà, les visites guiades i altres activitats celebrades a la vil·la romana

 

Més de 500 persones van participar durant el cap de setmana dels dies 15, 16 i 17 de juny en les activitats programades a la vil·la romana del Romeral d'Albesa. El divendres 15 hi va haver una visita guiada per l'espai natural del riu, visites guiades a la vil·la i un fantàstic concert de música folk a càrrec del grup KSONRONDA de Balaguer.

El dissabte 16 i el diumenge 17, després de les visites guiades al jaciment, i va haver dues sensacionals  representacions teatrals de l'obra "Catalans a la romana". Aquestes representacions van tenir com a espai escènic el propi jaciment, el qual es va convertir en un immillorable decorat. L'actuació va ser molt lluïda i va anar a càrrec del grup de teatre d'Albesa "Quarts de deu". El públic va gaudir molt de les grans interpretacions, del to còmic i divertit de l'obra i, també, de la seva actualitat atès que en la seva trama hi apareix la lluita política per ocupar el senat acompanyada de la lluita d'un moviment independentista.

El dissabte 16, abans de la representació, aquells qui van voler, van poder gaudir d'un autèntic sopar romà menjat al mig del capvespre en la mateixa vil·la. El sopar fou elaborat i servit pel restaurant Cal Toni d'Albesa i va satisfer i respondre molt bé a les expectatives que havia generat.

 

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.