Molt bona acollida de l'exposició de pintures de Trini Nadal

 

El passat divendres 16 de  febrer, es va inaugurar, amb èxit i bona presència de públic, l'exposició de pintures de Trini Nadal.

L'exposició recull una selecció de pintures que, des de l'any 95, recullen els diferents estils pels quals s'ha mogut la pintura i, també, la diversitat de tècniques. És així que podreu veure-hi olis, aquarel·les i pintura acrílica barrejada amb minerals, entre d'altres.

L'exposició encara la podeu veure a la Biblioteca Fermí Palau d'Albesa dins l'horari de la biblioteca.

Des de l'ajuntament volem felicitar a la Trini i destacar la seva predisposició per oferir-nos aquesta exposició; així com també volem ressaltar la seva sensibilitat en la creació i el seu esperit inquiet que fa que utilitzi amb solvència  tanta varietat de tècniques.

 

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.