Inauguració del Rocòdrom Municipal d'Albesa

 

El passat 17 de març i dins del marc de la festa de la Cassolada de Sant Josep, el Representant dels serveis territorials de l'esport a Lleida Sr. Joan Segura, va inaugurar el rocòdrom municipal d'Albesa.

Albesa és un poble que compta amb molts practicants d'aquesta disciplina esportiva i, dins aquest grup, hi és especialment rellevant el gran nombre de nens i nenes molts jovenets que el practiquen.

Com sabeu, la pràctica d'aquest esport treballa aspectes físics molt importants com l'elasticitat, l'equilibri, la resistència, ... i també desenvolupa valors importants com l'autocontrol, la superació personal, el companyerisme o el respecte a la natura, quan aquesta pràctica passa a desenvolupar-se en entorns naturals.

El seu cost de realització ha estat d'uns 25.000 € finançats per l'ajuntament. La gestió i manteniment anirà a càrrec del Grup Excursionista d'Albesa.

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.