Reunió oberta al poble per preparar la Comarkalada

El proper 6 d'octubre es farà la Comarkalada a Albesa, per aquest motiu l'associació de joves "La veu del Jovent", l'Ajuntament  i el Consell Comarcal han fet una reunió oberta al poble per tal de sotmetre a la consideració dels veïns interessats una primera proposta inicial.

Com sabeu, la Comarkalada consisteix en la festa anual on es troben tots els joves de la comarca. El seu èxit continuat ha fet que en pocs anys hagi esdevingut un referent per als joves de la Noguera i, també, de molts joves de d'altres comarques.

Si algú vol participar aportant idees pot fer-ho contactant amb els responsables de "La veu del Jovent" o amb l'Andreu Palau que és el regidor de l'ajuntament que fa d'enllaç amb els joves per a l'organització de la festa. Tanmateix, demanem a tots aquells qui pugueu que us apunteu en una de les sis comissions que s'han creat per organitzar la festa. Aquestes comissió són: vermut, dinar, gimcana, logística, sopar i barra.

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.