Agraïment a Joan Jové pels 33 anys de servei, amb motiu de la seva jubilació

Després de 33 anys constants de servei al poble, el passat 9 de febrer en Joan Jové va fer el seu últim dia de treball a l'ajuntament. Durant tot aquest temps, en Joan va realitzar les tasques d'agutzil, de control de l'aigua potable del poble i de membre de la brigada municipal.

Per tal de fer-li un merescut reconeixement, el passat dia 8 al vespre els treballadors i la corporació municipal li vam organitzar, per sorpresa,  acte de comiat en el decurs del qual se li va lliurar, en nom del poble d'Albesa, una placa d'agraïment. Des d'aquí, li volem desitjar al Joan la millor de les sorts en aquest nou temps que se li obre al davant i, també, que pugui continuar col·laborant durant molts anys i de manera activa amb el poble, tal i com ho està fent ja actualment amb la Coral d'Albesa. Moltes gràcies Joan !!!

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.