Èxit rellevant en participació a LA CORDERA 2017

 

 

Amb un gran èxit organitzatiu i de participació, 430 atletes  de diferents categories van ser presents a la cursa de La Cordera 2017 (XXXIX Memorial Josep Fontanet. Volem agrair molt sincerament l'esforç i el resultat dels participants, així com la gran tasca organitzativa duta a terme gràcies a la col·laboració imprescindible de totes les entitats del poble.

En la categoria de 10 Km va guanyar Yolanda Cebrián en categoria femenina, seguida de Luz Moreno i de Lisa Lladós. En la categoria masculina va guanyar Alexandre Tàssies seguit de Francesc Jové i Javier Cebrián.

En 5 KM categoria femenina va guanyar Anna Bové seguida de Montse Sanmartín i de Cecília Coromina. En categoria masculina va guanyar Sergi Nunes, seguit de Joan Coromina i de Jordi Camats

 

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.