El Dr. Gral. de Centres Públics anuncia la construcció de les noves escoles

 

El passat 25 d'abril el Director General de Centres Públics del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va visitar Albesa per anunciar la redacció del projecte i la realització de les noves escoles. En el decurs d'aquesta visita va signar el llibre d'Honor de l'Ajuntament i es va reunir amb l'equip directiu i representants de l'AMPA de l'escola l'Àlber d'Albesa. Durant la reunió va confirmar que abans d'acabar l'any es farà un concurs per saber quin arquitecte redacta el projecte i va manifestar que aquest arquitecte es posaria en contacte amb l'equip directiu i amb l'ajuntament per tal d'adaptar les noves escoles a les necessitats reals de l'escola i del poble.

Un cop acabada la reunió es va visitar els terrenys en els quals es construiran les noves escoles.

 

 

 

Please reload

1/5

Notícies

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.