Notícies

1/5

La sang és el regal més valuós que podem oferir a una altra persona: el regal de la vida. La decisió de donar sang pot salvar una vida, o fins i tot diverses. També es requereix sang per a realitzar transfusions periòdiques en persones afectades per malalties com la talassèmia o la drepanocitosis; així mateix, s'utilitza per a l'elaboració de diversos productes, per exemple factors de coagulació per als hemofílics.

Per això i molts motius més, des de l'Ajuntament animem a tots els veïns i veïnes d'Albesa a donar sang el proper 6...

Des de l'Oficina Jove de la Noguera i l'Ajuntament d'Albesa volem presentar el Servei d’Ocupació, i la figura de Referent d’Ocupació Juvenil.

Aquest servei està encarat a joves que vulguin assessorament i orientació individualitzada per a millorar les seves competències i perspectives laborals, un dels serveis és confeccionar una borsa de treball que és i ha de ser la plataforma per vincular empreses que ens presenten llocs de treball a l’oficina i joves que busquin feina.

Per aquest motiu i molts altres, creiem que és important donar a co...

Des de l'Institut Català de les Dones i l'Ajuntament d'Albesa volem impulsar la campanya #Thoestasperdent "Si no veus esport femení t'estàs perdent la meitat de l'espectacle" per promocionar i visibilitzar l'esport femení als mitjans de comunicació.

L'objectiu és promoure que les dones del món de l'esport tinguin una presència normalitzada als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l'esport femení i posicionar-lo com un contingut d'interès i capaç d'atraure gr...

La Creu Roja de la Noguera impartirà el pròxim 16 de febrer de 2020 un curs de primers auxilis per a totes les persones interessades a adquirir aquests coneixements.

Per mes informació, accediu al enllaç www.cruzroja.es/principal/web/formacion/informacion-curso?cod_curso=557387.

Pels balladors i balladores ja tenim la programació de les sessions de tot el 2020.

Aquest any hi haurà 46 diumenges de ball amb el mateix sistema d´ abonaments que hi havia fins ara. 

La novetat és que, fora d´ abonament, es programaran activitats d´ oci i entreteniment diferents al ball per tal que tothom pugui gaudir de propostes atractives al seus gustos. 

Programació del ball dels diumenges a la Saleta.

La Oficina de Suport a la Iniciativa Cultura, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha concedit un ajut de 1.500,00€ a la biblioteca d’Albesa per l’adquisició de llibres i diaris destinats a biblioteques integrades en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya durant l’exercici 2019.

Següent >>> >

Please reload

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.