Gastronomia local

1/5

Restaurants

 

Restaurant Cal Toni

Restaurant Bar Jesús

Coca de recapte

 

Es tracta  d’una coca que porta pebrot, albergínia i arengada, encara que en lloc d’aquesta també, sovint, s’hi posa llonganissa. Les coques de recapte d’Albesa han gaudit sempre d’una fama extraordinària degut a la seva altíssima qualitat que els forners d’Albesa han sabut tenir i mantenir. Podeu comprar-la o encomanar-la adreçant-vos al forn del poble.

Llonganissa, embotits i carn

 

La llonganissa i els embotits que es fan a Albesa han gaudit sempre d’una molt bona qualitat. Tradicionalment s’havien fet artesanalment a totes les cases quan feien la matança del porc. En trobareu a les botigues del poble. Actualment hi ha una empresa local que elabora i ven llonganissa i embotits de gran qualitat. També trobareu embotits i carn ecològica d’una gran qualitat l’agrobotiga.

Fruites i verdures

 

La tradició agrícola d’Albesa i les condicions climàtiques i edafològiques del nostre terme fan que en tot ell s’hi cultivin fruites i verdures de gran qualitat. Podreu trobar-ne a les botigues i en punts de venda directa.

© 2014  pàgina web creada per Dossier P&M. Tots els derets reservats.