al contingut a la navegació Informació de contacte

LA TARDOR

Ja ha arribat la tardor i en comencem a parlar amb els infants. Per tal de poder-ho treballar vivencialment amb els fruits i fulles, necessitem la col·laboració de les famílies.

Benvolguda Família,

Hem deixat enrere l’estiu per donar pas a la tardor i els  canvis que   comporta a l’entorn  .  Parlarem  d’aquesta estació al llarg del trimestre.

  La tardor és un centre d’interès que ens permet jugar amb força conceptes i vocabulari, com ara el vent i la pluja que fan caure les fulles dels arbres, els colors que predominen en el paisatge i els fruits típics d’aquesta època.

Per tal de poder realitzar diferents activitats com ara manipular, experimentar, tastar, reconèixer, nombrar.. demanem a les famílies que ens duguin fruits propis de la tardor ( pinyes, ametlles, avellanes, codonys, nous, magranes... )  i fulles .

Amb tots els fruits i fulles i, allò que cregueu oportú, construirem entre tots “El racó de la tardor” que quedarà visible a l’entrada de la llar.

És important la participació conjunta dels nens/es i la família pel tal de que el nen en sigui més partícip i conscient dels canvis de la natura al seu entorn.

tardor.jpg

Document Actions