al contingut a la navegació Informació de contacte

CARNAVAL

El Tabalet

Avui el rei carnestoltes ens ha ordenat representar el conte del Tabalet.

La protagonista del conte d'avui ha sigut l'Abril que era el conill anomenat Tabalet. I la Júlia era la seva mare.

TABALET I MARE.jpg

Un dia, la mare del Tabalet li va dir: Tabalet fill, vaig a comprar pastanagues, no surtis del cau fins que jo arribi, perquè sinó vindrà la serp se't voldrà menjar! El Tabalet li va contestar: d'acord mare, no et preocupis!

NO SURTIS DEL CAU.jpg

Al cap d'una estona, va passar un amic del Tabalet, el "tamborista", i li va dir tot cantant....Tabalet vine aquí surt a fora surt a fora, tabalet vine aquí, surt a fora a jugar amb mi! Però el tabalet li va dir: NOOO que la mare m'ha dit que no surti!!

TAMBORISTA.jpg

Desprès va passar la seva amiga flautista. I li va cantar al tabalet.....Tabalet vine aquí surt a fora surt a fora, tabalet vine aquí, surt a fora a jugar amb mi! Però el tabalet li va dir: NOOO que la mare m'ha dit que no surti!!

FLAUTISTA.jpg

Al cap d'una estona va passar la seva amiga Maimouna, que sempre tocava els picarols, i li va cantar al Tabalet....Tabalet vine aquí surt a fora surt a fora, tabalet vine aquí, surt a fora a jugar amb mi! Però el tabalet li va dir: NOOO que la mare m'ha dit que no surti!!

PICAROLS.jpg

Finalment va arribar una serp i va poder convèncer perquè sortís a jugar, però la serp se'l volia menjar!!!

La mare del Tabalet, en sentir els seus crits va córrer cap al cau, va agafar la serp i la va trepitjar ven fort per espantar-la i va fugir corrents i ja no va tornar mai mes a molestar al Tabalet.

SERP.jpg

En acabar el conte, tots els nens i nenes ens hem pintat la cara de Tabalets!!

P2.jpg

P1.jpg

p0.jpg