al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació de l'alcaldessa.

Us dono la benvinguda en aquesta pàgina web i espero que sigui per a totes i tots una eina d’utilitat i transparència.Les tecnologies digitals permeten acostar la informació d’una manera propera, directa i ràpida, així com definir nous canals de relació amb les persones.

Les vostres opinions, els vostres suggeriments són l’element imprescindible per millorar el funcionament de l’Ajuntament i fer del nostre poble, un espai de convivència adequat  a les necessitats de tots i totes.En aquestes últimes eleccions, les veïnes i els veïns d’Albesa, de manera democràtica, heu escollit al grup  “Albesa ets tu, suma-t’hi - AM, per a dirigir el futur del nostre municipi. Treballarem per una Albesa viva, moderna, acollidora, pròspera i solidària.

L'equip de govern del consistori municipal estem molt il·lusionats i ens sentim molt orgullosos de poder aportar el nostre granet de sorra per fer més gran la història d'aquest nostre poble i poder servir els seus veïns i veïnes amb la dedicació i l'estima que es mereixen.

Esperem que entre totes i tots puguem sumar i anar farcint de notícies, actes, propostes engrescadores aquesta pàgina web. El nostre projecte és una aposta pel canvi d’Albesa.

Salutacions cordials

Alcaldesa.jpg

Document Actions