al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació de l'alcalde.

La informació objectiva i la transparència són dos pilars fonamentals sobre els quals s’edifica el principi de la democràcia. Aquesta web que ara esteu consultant té aquesta voluntat ferma que, d’altra banda, també volem que sigui una base estructural de la nostra obra de govern; un govern que concebem com una eina de suport als vilatans i vilatanes i, també, de projecció de futur.

En aquest món digital que vivim, la web també ha de ser un instrument de difusió de les nostres fortaleses històriques, patrimonials, culturals i econòmiques per tal de fer arribar a tothom les potencialitats d’Albesa i ser capaços d’aprofitar-les com a element d’atracció, de projecció i de dinamització econòmica.

Així mateix, una web ha de ser un recurs àgil que permeti la interacció entre administració i ciutadania. És aquest, també, un altre dels eixos estructurants del nostre camí de govern. Així doncs, agrairem que ens feu arribar tots aquells suggeriments, propostes, queixes, idees, ... que serveixin per millorar el dia a dia de tots plegats. Segur que amb les vostres aportacions avançarem en qualitat de servei i encararem millor el futur pròsper que desitgem per a vosaltres i per a tot el nostre poble.

Al vostre servei,

 

Antoni Balasch

Alcalde d’Albesa

imatge.jpg