al contingut a la navegació Informació de contacte

Actuacions a les casetes del camp de futbol i les piscines municipals

Resum de les actuacions dutes a terme, a la zona del camp de futbol i piscines municipals.

DIMECRES 22 JULIOL 2020

En primer lloc, al camp de futbol s'ha dut a terme la instal·lació d'una finestra de ventilació i d'una pica al magatzem, per reconvertir l'espai en una sala d'activitats. Aquesta intervenció pretén millorar el servei del Casal d'Estiu Infantil i també a l'equip de futbol.

 

S'han fet arranjaments als vestidors amb el canvi de les finestres i la instal·lació de lavabos i dispensadors de sabó i paper d'assecar mans.

D'altra banda s'ha pintat les instal·lacions. Tant parets com portes i finestres, fent així un manteniment necessari.

Al mateix temps, s'ha instal·lat un container marítim, al costat de les casetes, que farà de magatzem. Amb aquest nou espai és preténalliberar la sala annexa del vestidor d'eines, podent-la utilitzar així per diverses activitats, ja siguin esportives, casal d'estiu, etc.

Les actuacions realitzades a les piscines, per part de la brigada municipal, han consistit en millorar les instal·lacions i equipaments seguint les observacions de l'organisme competent del Departament de Salut. Han consistit bàsicament amb la construcció d'un petit magatzem que permet ampliar la zona d'emmagatzematge i treball. Actuacions per millorar la neteja i desinfecció, com la instal·lació d'un rentavaixelles i ampliar la superfície de zona enrajolada, així com instal·lar dispesandors de paper i hidrogel per afavorir la higiene personal.

Document Actions