al contingut a la navegació Informació de contacte

Procés participatiu per la construcció de la nova escola d'Albesa

DIMARTS 24 NOVEMBRE 2020

El passat 20 de novembre, es va iniciar el procés participatiu de la nova escola amb l'objectiu de definir els espais més adients segons el tipus d'aprenentatge que recull el projecte educatiu de centre. En aquesta primera reunió hi varen participar la sotsdirectora de Construccions, Manteniment i Equipaments de Centres Públics, Sra. Imma Buxadera, el director adjunt als Serveis territorials d’Educació a Lleida, el Sr. Jaume Segués; tècnics dels Serveis Territorials, l’equip directiu de l’escola, representants dels pares i mares, així com de l’Ajuntament d’Albesa.

El proper pas serà elaborar un document pedagògic d’espais consensuat per tots els agents implicats en la nostra escola. El document final del procés haurà d’obtenir la validació a través del Serveis Territorials del Departament d'Educació i, un cop validat, haurà de ser aprovat també pel Consell Escolar.

Aquest document pedagògic de Centre serà avaluat des dels Serveis Centrals i es farà una segona sessió amb la Comunitat Educativa i tots els agents participants al Procés Participatiu. Finalment, s’analitzarà conjuntament la proposta i s’arribarà als acords necessaris previs a l’encàrrec del projecte. Aquest procés està previst que tingui una durada màxima de 2 mesos.

La valoració d’aquesta primera trobada ha posat de manifest l’interès per part de totes les parts implicades en la licitació del projecte i l’execució de l’obra de les noves escoles d’Albesa al més aviat possible, per tant en aquest punt cal exposar els interessos i necessitats dels nens i nenes d'Albesa pel que fa a l'escola.

Galeria d'imatges

Document Actions