al contingut a la navegació Informació de contacte

NOU SERVEI DE DEIXALLERIA MÒBIL

DILLUNS 10 MAIG 2021

El Consell Comarcal de la Noguera, ha iniciat el Servei de Deixalleria Mòbil als diferents municipis de la comarca que estan interessats. L’objectiu és afavorir la millora de la recollida selectiva de residus.

A Albesa iniciarem el servei aquest dimecres, 12 de maig. La recollida consisteix en la col·locació durant uns dies prefixats d’una deixalleria mòbil controlada, on les persones particulars poden dipositar els objectes que no poden llançar-se als contenidors del carrer d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, rebuig i fracció orgànica. D’aquesta manera no cal traslladar-los personalment a les deixalleries comarcals d’Artesa de Segre i de Balaguer.

Els residus admesos són: piles, bateries, olis vegetals i minerals, bombetes, fluorescents, tòners, cartutxos de tinta, aerosols, pintures, dissolvents, xeringues i punxants, radiografies, electrodomèstics i petit electrodomèstic, càpsules de cafè i begudes. No s’hi accepten voluminosos com matalassos o mobles, que ja són recollits pel Servei de Recollida de Voluminosos de cada municipi.

  

Document Actions