al contingut a la navegació Informació de contacte

MILLORA DELS SERVEIS DE LA LLAR DE JUBILATS

LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” I CAIXABANK COL·LABOREN AMB L’AJUNTAMENT D’ALBESA PER TAL DE CONTRIBUIR A OFERIR SERVEIS DE QUALITAT A LA LLAR DE JUBILATS SANT JOSEP

DIVENDRES 10 SETEMBRE 2021

El municipi d’Albesa compta amb entitats que representen a diferents col·lectius i que són el veritable eix dinamitzador del municipi. Una de les entitats que ofereix un gran suport a les persones de la tercera edat del poble és l’Associació de la Llar de Jubilats Sant Josep d’Albesa, amb qui CaixaBank, a través de diverses aportacions econòmiques de la Fundació “la Caixa”, sempre ha mostrat el seu suport per tal d’afavorir el benestar dels seus associats.

 

Aquest any, la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha realitzat una aportació econòmica de 4.000€ a l’Ajuntament d’Albesa per a l’adquisició de mobiliari i d’un ordinador portàtil amb l’objectiu d’oferir serveis de qualitat a les persones usuàries del local de la Llar de Jubilats Sant Josep d’Albesa, integrada al Centre Cívic Victorina Vila Badia, atès que aquest últim any hem finalitzat en aquest edifici l’arranjament d’uns espais per poder oferir activitats i serveis.

 

La col·laboració ha permès adquirir taules i cadires per la sala 2 del Centre Cívic Victorina Badia, espai que permet realitzar diferents tipus d’activitats en funció de les necessitats i interessos dels usuaris i usuàries. Altrament, s’ha adquirit una llibreria que es troba ubicada a la llar i que està gestionada a través de la Biblioteca d’Albesa i l’associació de jubilats, amb l’objectiu de disposar de llibres i revistes actualitzats i ajustats als interessos dels lectors i lectores. Així mateix, s’ha habilitat un despatx per oferir serveis relacionats amb l’atenció i la millora de la salut.

 D’altra banda,  i especialment arran de la Covid-19, l’estil de relació ha canviat molt, amb un increment molt significatiu de l’ús de les noves tecnologies. Per aquest motiu, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank han col·laborat en l’adquisició d’un ordinador per la llar de jubilats, amb la voluntat que, tant aviat com es pugui, proposar formació per a les persones usuàries de la llar, així com facilitar el seu ús per tal de poder parlar amb la família, fer reunions i/o cursos online.

           

 

Document Actions