al contingut a la navegació Informació de contacte

FEM D'ALBESA UN POBLE NET - LET' S CLEAN UP EUROPE

DILLUNS 17 MAIG 2021

Aquest passat dissabte 15 de maig, Albesa va participar per primer cop a la iniciativa Let’s Clean Up Europe.

Aquestes activitats serveixen per conscienciar-nos de la quantitat de residus que llancem de manera incontrolada a la natura i promoure actuacions de sensibilització, a través de la recollida de residus. De fet, aquesta acció ja es va iniciar de manera espontània per un grup d’alumnes de l’escola l’Àlber d’Albesa, a qui volem felicitar per aquesta iniciativa.

Aquest dissabte es van retirar 130 kg de residus per la zona dels Erals del poble i el Riu Noguera Ribagorçana, especialment es van recollir llaunes de refrescs, ampolles de plàstic, caixes de cigarretes i envasos de cartró, alguns feia anys que estaven al terra, hem de prendre consciència que residus com el plàstic tarden en desfer-se entre 100 i 1000 anys causant un gran impacte ambiental.

Volem donar les gràcies a totes les persones que heu participat en aquesta iniciativa, avui Albesa és un poble més net, però cal continuar treballant per cuidar el nostre entorn. Al mateix temps, volem aprofitar aquesta acció perquè tots i totes ens fem més conscients en quan el que es llença quan passegem o el que es tira per la finestra del cotxe... allí es queda! No desapareix!

Amb l’esforç de tothom podem tenir un planeta i un entorn més net!!! 

https://gopro.com/v/RorQVPlL8pm5g

Document Actions