al contingut a la navegació Informació de contacte

HOMENATGE A LA GENT GRAN D'ALBESA 2023

DIVENDRES 12 MAIG 2023

El passat diumenge 7 de maig, el poble d´Albesa va retre homenatge als veïns i veïnes que enguany celebren el seu 80è aniversari. Personalitzem en ells un reconeixement a la gent gran del nostre poble. A la festa hi varen participar 7 homes i 7 dones amb les seves respectives famílies.

La festa va començar amb una missa solemne a l´església de Nostra Senyora de l´Assumpció on vàrem gaudir de l´acompanyament musical de les veus de la coral. En finalitzar la litúrgia hi va haver els parlaments de la senyora alcaldessa, Eugènia Puig-gròs Clua, del senyor Josep Segués Lladonosa, quinto del 43, i de la senyora Cecília Balasch Palau, presidenta de la junta de l´Associació de la Gent Gran. Tots tres van fer palès l´agraïment del poble envers una generació que ha mantingut la terra, les cases i els oficis i que s´ha esmerçat no només a fer poble sinó també a forjar comunitat.

En acabar els actes a l´església vàrem gaudir d´un ball de salutació dels nostres gegants, els pilots Boira i Tro que, tot passejant, ens van acompanyar fins al centre cívic Victorina Vila Badia on es va servir el dinar. Allà els va donar la benvinguda el president del Consell Comarcal, el senyor Miquel Plensa Martínez. Durant l`àpat, la senyora Ana Maria Flossi, vinguda de l´Argentina i resident al nostre municipi des de fa uns anys va voler tenir unes paraules cap als seus companys de quinta. La festa va finalitzar amb una sessió de música de ball amb “Ramon Golden”.

Un sentit agraïment a totes les persones que van participar de la festa , als qui no van poder venir i als qui la van fer possible; la parròquia d´Albesa, la Coral Verge de l´Assumpció, l´Associació de la Gent Gran, el Consell Comarcal de la Noguera, la Diputació de Lleida i la fundació La Caixa. A tots, moltes gràcies.

https://www.youtube.com/watch?v=LgMXX-EKK24

Document Actions