al contingut a la navegació Informació de contacte

FOMENTEM EL CIVISME A CASA NOSTRA

DILLUNS 05 SETEMBRE 2022

L’ajuntament d’Albesa va realitzar una enquesta on tots els veïns i veïnes del poble podien traslladar diferents opinions, inquietuds i valoracions que ens afecten a tots i a totes.

En aquest sentit, volem agrair a totes les persones la seva amabilitat i temps dedicat a contestar l’enquesta i recordar que encara podeu fer-nos arribar les vostres respostes. Altrament, i com ja sabeu, sempre  ens podeu traslladar les vostres opinions i propostes, a través del canal de comunicació que us resulti més fàcil i còmode.

A partir de les necessitats detectades com Ajuntament i també a través de les respostes rebudes, hem cregut convenient iniciar una campanya de foment del civisme en diversos àmbits del municipi.

Un poble representa moltes coses: és un paisatge, uns carrers, és una determinada història, uns sentiments, uns colors i fins i tot unes olors, però per damunt de tot un poble és un espai de convivència. I conviure, vol dir aprendre a respectar i aprendre, també, a respectar-nos a nosaltres mateixos. Les actituds incíviques perjudiquen, en el fons, el nostre benestar i la nostra salut; en definitiva, la nostra qualitat de vida.

La campanya que us anirem presentant descriu una sèrie de demandes que tothom pot tenir molt presents. No es tracta d’assenyalar ningú. Es tracta que, a partir d’ara, entre tots i totes esmenem tot allò que no fem bé. En benefici del nostre poble, en benefici d’aquest espai de convivència que és Albesa.

Abandonem les conductes incíviques!!!

Galeria d'imatges

Document Actions