al contingut a la navegació Informació de contacte

FINALITZACIÓ DE LES OBRES AL CARRER POETA FERMÍ PALAU

DILLUNS 06 SETEMBRE 2021

L’Ajuntament informa al poble que han finalitzat les obres d’arranjament del carrer Poeta Fermí Palau. Aquesta actuació ha tingut un caràcter prioritari, principalment per l’enfonsament de diferents trams del paviment del carrer, ficant en risc la seguretat dels vianants i dificultant la circulació dels vehicles.

Aquesta actuació realitzada amb finançament exclusiu de l’Ajuntament, permetrà un millor accés als diferents serveis públics i garantir la seguretat dels vianants. Així mateix, permetrà una reorganització de la circulació seguint les recomanacions del Treball tècnic de seguretat viària d’Albesa dissenyat pel Servei Català de Trànsit  a l’abril de 2020.

Som conscients que el fet que el carrer Poeta Fermí Palau sigui unidireccional pot generar inicialment incomoditats, però donat que es tracta de la zona d’Albesa més transitada, i per tant amb més perill en termes de seguretat, entenem que és una necessitat del poble a la qual tots i totes ens haurem d’adaptar pel bé comú, més enllà de les petites molèsties particulars que ens pugui ocasionar.

Per tal que aquest Pla viari i de seguretat sigui efectiu,  necessitem de la col·laboració de la ciutadania. Cal respectar les senyals de trànsit a efectes d’estacionament i  les línies grogues del carrer Poeta Fermí Palau,  així com del carrer de la Creu,  per no obstaculitzar la visibilitat ni  el pas de cotxes, camions, tractors i vehicles articulats.

Moltes gràcies per  la vostra col·laboració!

Fitxers adjunts

Document Actions