al contingut a la navegació Informació de contacte

FINALITZA EL PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA ESCOLA D’ALBESA. TOT A PUNT PER A LICITAR EL PROJECTE I L’EXECUCIÓ DE LA NOVA CONSTRUCCIÓ.

DIVENDRES 09 ABRIL 2021

El passat 7 d’abril, vàrem donar per finalitzat el procés participatiu de la nova escola d’Albesa.

Arran de les aportacions de tota la comunitat educativa, s’ha consensuat el disseny de la nova escola que servirà com a punt de partida per a l’encàrrec del projecte.

En el cas de l’escola d’Albesa, es licitarà el projecte i l’execució de l’obra en una mateixa fase, d’aquesta manera es redueixen els terminis per a la nova construcció.

La valoració del resultat del procés participatiu és molt positiva ja que s’ha definit una escola d’una única planta, amb una orientació adequada i tenint en compte l’entorn urbà. Altrament, s’ha projectat un sistema estructural flexible, que permet modificacions i redistribucions interiors d'espais en funció de les necessitats i del projecte educatiu del centre. L’escola comptarà amb una aula de psicomotricitat, una aula de música, menjador i cuina, nou aules, una pista polivalent i diferents espais d'esbarjo. També disposarà d’una biblioteca escolar, un espai amb vestidors i banys a la zona exterior, un espai per l’AMPA, així com un ampli vestíbul i porxo.

Amb aquests nous espais l’equip docent podrà desenvolupar el seu projecte educatiu amb més qualitat, tal i com fa molt temps s’està demanant des de tota la comunitat educativa.

                                 

Document Actions