al contingut a la navegació Informació de contacte

FESTA D'HOMENATGE A LA GENT GRAN D'ALBESA

DIVENDRES 19 NOVEMBRE 2021

El passat dia 3 d'octubre, el municipi d’Albesa, va tenir l’ocasió de reunir-se de nou per l´acte “Homenatge a la Gent Gran”. Ha estat la primera festa  que s’ha pogut celebrar des que al març del 2020 esclatés la pandèmia per la Covid-19. S’ha recuperat així, una festa de la què tenim constància que, a Albesa, es venia celebrant al menys des de l´any 1951.

Donat que ni al 2019 ni al 2020, es va celebrar aquest homenatge, aquest any hi han estat convidats els nascuts als anys 1939, 1940 i 1941.

I agraïment també, per tota l´herència que han deixat. Nascuts entre els anys 1939 i 1941, són infants de postguerra, fills de pares valents, gent coratjosa,  perseverant,  generosa i treballadora, que han construït una vida i tot un món pels qui hem vingut al darrera. Som hereus i guardians d´aquest llegat.

Serveixi l'acte del passat dia 3 d'octubre com a mostra de gratitud, per decidir de romandre al poble, de criar-hi fills i nets, de fer-lo créixer i merèixer. D'implicar-vos en el bé comú i de vetllar per fer d'Albesa un bon lloc per viure.

Vagi també el nostre agraïment a totes les persones que van fer possible l'acte: la Parròquia de l'Assumpció, l'Associació de la Gent Gran, la Coral Verge de l'Assumpció, la Colla Gegantera i el personal de l'Ajuntament d'Albesa. També agrair la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera, la Diputació de Lleida i de la Caixa.


https://www.youtube.com/watch?v=0RCId7hpYc4

Document Actions