al contingut a la navegació Informació de contacte

FESTA DE SANT JOSEP ALBESA

DIMECRES 17 MARÇ 2021

Les entitats i l’Ajuntament d’Albesa volem compartir el cartell amb les activitats que hem programat per la festa de Sant Josep, enguany també marcada per la Covid-19, degut a la pandèmia és totalment inviable, per tal de garantir la seguretat de tothom, poder realitzar el dinar popular amb les tradicionals cassoles. Tot i així, us animen a cuinar la cassola de Sant Josep amb la vostra bombolla de convivència i compartir-la enviant una imatge al WhatsApp de l’Ajuntament 608656698. 

Les activitats programades consisteixen en un inici de festa amb focs artificials, el dissabte l’espectacle infantil "Quimera" de La Guilla Teatre, el diumenge pel matí visites guiades a la Vil.la romana del Romeral i per la tarda l’actuació de la Mayte Carrera, una humorista que ens farà passar una estona divertida. Respecte la programació s'ha fet un canvi d'ubicació de l'espectacle infantil, atesa la previsió de mal temps durant el cap de setmana, es realitzarà al Centre Cívic Victorina Vila Badia ("La Saleta").

D’acord amb la normativa vigent, s’hauran de respectar les mesures de seguretat i higiene obligatòries, els espectacles caldrà gaudir-los asseguts, respectant la distància de seguretat, l’aforament i fent ús de la mascareta.

Us hi esperem!!!

Galeria d'imatges

Document Actions