al contingut a la navegació Informació de contacte

FESTA DE CLOENDA DE LA SEGONA EDICIÓ DE LA BIBLIOCURSA 2022

DIMECRES 26 OCTUBRE 2022

El dissabte, 15 d’octubre, es va celebrar la Festa de cloenda de la segona edició de la Bibliocursa, activitat organitzada i promoguda des de la Biblioteca Fermi Palau, l’Ampa de l’escola l’Àlber i l’Ajuntament d’Albesa.  Aquesta és una activitat d’animació a la lectura, en la que es planteja un repte lector a tots els participants, els quals han de llegir diversos llibres i revistes, durant els mesos d’estiu, que estan dins del servei de préstec de la biblioteca d’Albesa o en el préstec interbibliotecari.

Amb aquesta proposta es pretén promoure el gust i la sensibilitat per la lectura a nens, nenes i joves d’entre 6 i 16 anys, al mateix temps, fidelitzar als usuaris habituals de la biblioteca i atreure´n de nous. Com a novetat aquest any s’ha introduït el Bibliocromo, activitat pensada  per introduir als més petits en el món dels contes i dels àlbums il·lustrats.

Tot els participants que van aconseguir superar el repte lector de la Bibliocursa i el Bibliocromo, se’ls va reconèixer l’esforç amb l’entrega d’un diploma i d’un petit obsequi. Després es van sortejar diferents regals, entre els quals hi havia una bicicleta, una màscara d’snorkel, llibres de coneixement i d’imaginació, pales de tennis taula, jocs de taula d’enginy, raquetes de bàdminton, una diana, una pilota de voleibol, material escolar... Durant la festa de cloenda, es va convidar a coca i xocolata als assistents, i tots plegats varen compartir la seva experiència i valorar d’una manera molt positiva, la importància de poder tenir una biblioteca.

En aquesta edició volem agrair la col·laboració que hem rebut mitjançant una subvenció, per part de la Fundació de La Caixa, que ens ha permès dirigir l’activitat d’una manera molt més engrescadora així com introduir una vessant més social.

Volem felicitar als 30 participants d’aquesta edició l’esforç i la seva dedicació al llarg dels mesos d’estiu per aconseguir superar el repte lector. Enhorabona a tots i totes!!!

Esperem la vostra participació en properes edicions.

Document Actions