al contingut a la navegació Informació de contacte

Adequació d'un espai de titularitat municipal per l'aïllament de persones durant l'epidèmia del COVID-19

DILLUNS 20 JULIOL 2020

La confluència de la pandèmia de la Covid-19 i la campanya de la fruita a la Regió Sanitària de Lleida ha posat de manifest la necessitat d'ampliar els espais d'aïllament per a persones que no poden garantir un correcte confinament al seu habitatge habitual, ja sia perquè no en tenen o perquè no compleix les condicions.  A aquest efecte, l'Ajuntament d'Albesa ha posat a  disposició del  Departament de Salut l'immoble situat al número 43 del Carrer Raval.

 

Es tracta d'una de les conegudes com “casetes dels mestres”.  De fet, són les dues últimes cases i tenen capacitat per a 12 persones.

Per tal d'adequar l'espai, s'han fet algunes intervencions. Bàsicament de manteniment d'instal.lacions i  arranjament d' electrodomèstics i mobles. S'han canviat la nevera i el rentaplats ( aquest últim necessari per a la correcta desinfecció de la vaixella) i s'han comprat 6 lliteres amb els seus matalassos i coixins.

L'ús finalista que es farà de l'espai durant la campanya dependrà de la demanda que faci el Departament de Salut i podrà ser:  aïllar casos confirmats de Covid-19 o aïllar casos sospitosos que estiguin pendents de prova i /o de resultat.

Es tracta doncs d'oferir espais d'aïllament amb l'objectiu d'evitar la propagació de la Covid-19 , vetllar per la salut de la comunitat i salvaguardar la salut de les veïnes i veïns d'Albesa.

La intervenció està subvencionada per la Diputació de Lleida i  “la Caixa”.

Fitxers adjunts

Document Actions