al contingut a la navegació Informació de contacte

Setmana Europea de la Mobilitat

Del 16 al 22 de setembre es celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són, entre d´ altres, els desplaçaments a peu i en bicicleta. Amb el lema ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’ us proposem d´anar en bicicleta d´Albesa a Torrelameu ( i tornar).

  • Setmana Europea de la Mobilitat
  • 2021-09-25T16:30:00+02:00
  • 2021-09-25T18:30:00+02:00
  • Del 16 al 22 de setembre es celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són, entre d´ altres, els desplaçaments a peu i en bicicleta. Amb el lema ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’ us proposem d´anar en bicicleta d´Albesa a Torrelameu ( i tornar).

‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’
Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són, entre d´ altres,  els desplaçaments a peu i en bicicleta.
Amb el lema ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’ us proposem d´anar en bicicleta d´Albesa a Torrelameu ( i tornar). Sortirem del poble pel camí de pont de l´ Amor i seguirem pel caixer de la sèquia d´ Albesa fins agafar lo camí de Camporrells. Un cop a Torrelameu tindrem visita guiada a una de les nòries. Farem la tornada pel camí de la Gombalda.
Es tracta d´un camí entre pobles, asfaltat i força transitat per vehicles a motor, motiu pel qual caldrà estar molt atents a la circulació, anar en fila i dur algun element reflectant. Seran uns 14 kilòmetres de ruta. Es recomanable portar aigua i alguna cosa per menjar. Els menors d´ edat han d´ anar acompanyats d´ un adult.
Us esperem el dissabte 25 de setembre a les 16:30h a la plaça de la Pedrera.
Gent activa, gent feliç!

Fitxers adjunts

  • Quan 25/09/2021 de 16:30 a 18:30
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal